The Stranded

Hvad vil du gøre, hvis du vandt i en konkurrence, men strandede på hvad der virkede som en øde ø?

The Stranded

Velkommen!
En Jurassic park/Lost inspireret rollespils side

Nyttige links


Skema

Regler

Guideningslinjer

Holdet bag siden

Rain as Joanna Lewis

Yellow rose as Victoria King

Affiliates

Chicago Life

Credit

Layout : Rain

Plot : Rain

  Sidens historie

  Share
  avatar
  Joanna Lewis
  Admin

  Antal indlæg : 6
  Join date : 18/02/13
  Age : 25

  Sidens historie

  Indlæg  Joanna Lewis on Tirs feb 19, 2013 2:07 am  Bag om historien
  I 10 år har et hemmeligt forsknings projekt stået på, forgående på en lille ø i Stillehavet. Før hen var øen ubeboet af mennesker, men da forskningsgruppen kom, byggede de små bunkere til deres udstyr og plads til overnatning.
  Leder af projektet er multi millionæren Benjamin Erickson. Med en kæmpe sum penge, har han samlet forskere fra hele verdenen, samt opkøbt vigtige midler og informationer, som ellers var utilgængelige. Efter lang tids undersøgelser, er det lykkedes hans forskere at kreere det vi kender som dinosaurer. Det er langt fra alle racer som forskningsholdet har fået bragt til live, men de mest kendte og populærere er blevet opfostret.
  Alle dyrene har indtil nu været holdt i buer og under opsyn, men Benjamin vil gerne se noget profit i hans investering. Dog er han ikke ligefrem en mand der holder sig til den gode side af loven, hvilket betyder at han med penge kan gøre næsten alt. Efter at have trukket i et par tråde har han opstartet en konkurrence kun for Amerikanere, der lovede folk en tur til en tropeø. Grunden til dette er både for hans morskab, men også for at se hvordan dinosaurerne og menneskerne reagere på hinanden. Han er klar over at de ikke ligefrem er venligt sindet, men han er nød til at få en ide om hvor meget sikkerhed der er brug for, hvis han skal trække turister til på et tidspunkt.
  [b]Du fik øje på en reklame i tv’et eller et uge magasin og drømte dig væk i tropeparadis og sand strande. Men vent det er ikke en reklame, men en konkurrence? Og det eneste man skal gøre er at skrive sit navn, alder og adresse ned. Der ud over skal man svare på et enkelt spørgsmål: Hvilket land er det største i verdenen? A. Kina B. Rusland. Så selv hvis man var i tvivl og måtte bruge google til dette, var spørgsmålet ikke et problem.
  I alt kom der 65 vindere ud af denne konkurrence og de blev alle givet seddler, med falske billeder på, som skulle give dem høje forhåbninger. Flyveturen fra USA varerede ca. 5 timer før noget gik galt. Hvad der lod til at være motoren gav en mindre eksplosion fra sig og flyet nød lanede på en ø midt i stillehavet. Der skete ikke større nød for nogle af passagerne ud over psykiske mén, men pludselig opdager de at alt mandskabet på flyet er væk?
  Gruppen på 65 mennesker står alene på en øde ø og en cockpit der ikke virker. Men helt uden ly har Benjamin Erickson ikke ladt dem. For før han forlod øen med sit hold, lod han de gamle bunkere stå tilbage, samt en stort lager af dåsemad. Der ikke lægger langt fra flyet.

  Hvad skal der ske med alle passagerne på flyet? Hvorfor er de endt alene på denne ø, og hvad er det for nogle lyde man kan høre i det fjerne?
  Det er nu dig der skal finde ud af hvorfor i er endt her? Vil du nogensinde komme væk? Eller Skal du blive her til din krop giver op?


   Lige nu er det Søn jan 20, 2019 8:29 pm